About Me

El Departament de Comerç i Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Andratx, conscient que el sector de la restauració és un dels més perjudicats per la pandèmia i que ha de realitzar un gran esforç i un treball important per adaptar-se a aquesta difícil situació i a les noves restriccions, posa a disposició de la ciutadania una llista actualitzada dels establiments que ofereixen el servei de menjar per endur-se'n durant les pròximes setmanes.

Llista dels establiments de restauració que oferixen menjar per endur-se'n al municipi d'Andratx

Demana per emportar! Primer trobareu els bars i cafeteries que tindran preparat el vostre café i berenar. A continuació, els restaurants amb la carta per endur-se'n. Descobreix els perfils dels bars i restaurants del municipi d'Andratx i col·labora amb els establiments de restauració afectats per les mesures sanitàries. I recorda que fer costat al comerç local no costa res: segueix-los a les xarxes socials, dona'ls un m'agrada, comparteix un post, digues-ho a un amic o comenta alguna cosa positiva.

Troba el teu establiment més proper

Hem afegit els bars i restaurants d'Andratx, Port d'Andratx, Camp de Mar, s'Arracó, Sant Elm i Sa Coma amb servei take away per localitzar-los.